Assegurances

Assegureu el vostre animal i dormiu tranquils

La millor medicina, per una quota

Tenir un animal malalt o ferit ja és prou dur, com per haver d’estar pendent del cost del tractament.

A l’Hospital Veterinari Abat Marcet fem tot el que podem per alleujar el patiment de les mascotes i per garantir-ne la millor curació. A mesura que la tecnologia i els coneixements avancen en medicina veterinària, els procediments diagnòstics, les tècniques quirúrgiques i els nous tractaments són cada vegada més sofisticats i alhora més cars.

Nosaltres pensem que el servei que oferim supera àmpliament el preu, però és cert que quan un animal necessita un tractament complet (proves, cirurgia, hospitalització, etcètera), la factura pot ser elevada.

Al nostre Hospital, la prioritat és que el vostre animal tingui tot el que es mereix quan cal, i que pugueu gaudir de la seva companyia el màxim temps possible sense que hagueu de pensar en els diners.

A més, disposem dels programes MED-I-VET Abat Marcet (medicina integral veterinària) que inclouen, a més de l’assegurança, tots els procediments de prevenció adaptats a cada espècie i a l’edat i tipus de vida del vostre animal. I tot per una quota mensual.

Demaneu-ne informació.