Centre de referència

El nostre Hospital té una experiència de 25 anys. Va ser el primer Hospital de Terrassa i és un dels dos únics de la ciutat. Aquesta certificació l’atorga el Col·legi de Veterinaris de la Província de Barcelona al centres que compleixen, entre d’altres, els requisits següents:

  1. Servei presencial veterinari les 24 hores del dia els 365 dies de l’any (urgències, cirurgies i control d’animals hospitalitzats):
    Aquest servei ens permet poder atendre immediatament qualsevol urgència, gràcies a la presència permanent d’un veterinari amb experiència. En cas que la patologia requereixi un cirurgià d’urgència, el nostre equip (cirurgià i auxiliars) està disponible, per torns, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.
  2. Instal·lacions:
    Recepció i dues sales d’espera, tres consultes, laboratori propi, sala de radiologia, sala d’ecografia, zona preoperatòria, quiròfan equipat (anestèsia inhalatòria, ventilació assistida,  monitor multiparamètric de constants, bisturí elèctric, motor quirúrgic per a traumatologia i neurologia i microscopi operatori), Sala d’Hospitalització per a dotze animals, sala de reunions, sala de personal, vestuari i zona administrativa.

 

Des de fa anys hem comptat amb la confiança de centres veterinaris de la província tant per a les cirurgies programades com per als casos quirúrgics urgents dels seus clients que no poden atendre. Actualment són 15 centres de Terrassa i rodalies. Parlem especialment de les cirurgies que requereixen una anestèsia amb un alt nivell d’especialització, experiència i mitjans de seguretat (monitorització multiparamètrica de constants i ventilació assistida), de les cirurgies especialitzades (toracotomies, cirurgia de cataractes i altres cirurgies oculars, traumatologia, cirurgia de la columna, cirurgia abdominal avançada) i també de les que requereixen seroteràpia intravenosa, medicació i ingrés hospitalari amb atenció veterinària les 24 hores del dia.

També disposem d’un servei de recollida i trasllat d’animals des dels centres col·laboradors fins el nostre Hospital i també en cas que s’hagin de recollir a domicili.

A tots aquests centres, gràcies per la confiança de tants anys. Ens comprometem com sempre a seguir treballant per millorar tant els coneixements tècnics com les nostres instal·lacions i el nostre equipament. La nostra voluntat és seguir incorporant les novetats tant en productes com en serveis, perquè als nostres companys de quatre potes no els falti de res i perquè les persones en puguin gaudir amb tota garantia.