Obert 24 hores

El nostre servei OBERT 24 HORES és un dels que valoren més els nostres clients i un dels més útils per a les mascotes. També és el servei que més ens diferencia en el sector veterinari i un dels que ens dóna més satisfacció com a veterinaris.

 

Qui té un animal sap l’angoixa que es passa quan pateix una malaltia o un accident i requereix una atenció immediata sigui l’hora que sigui, el dia que sigui. Ens sentim satisfets de poder donar tranquil·litat als propietaris, atenció a les mascotes a qualsevol hora, i de disposar de mitjans de diagnosi i tractament per poder salvar un animal en estat greu. Aquest servei no només és útil per a l’atenció d’urgències al moment, sinó que és important en el control d’animals en estat crític les 24 hores del dia i en els postoperatoris de cirurgies delicades.

És el servei que més ens diferencia en el sector veterinari i el que valoren més les nostres clíniques col·laboradores. Menys d’un de cada deu centres veterinaris de Catalunya són hospitals amb servei OBERT 24 HORES. El nostre centre ofereix aquest servei des de fa 20 anys, i ja són més de 15 les consultes veterinàries i clíniques de Terrassa i rodalies que confien en nosaltres per atendre les mascotes dels seus clients en horari d’urgència.

Finalment, hem de dir que és un servei que ens dóna molta satisfacció com a veterinaris. Poder-nos dedicar al que més ens agrada i donar tranquil·litat als propietaris és molt important per a nosaltres. Però si, a més, podem treballar en un Hospital que ofereix un servei que permet atendre qualsevol situació, per greu que sigui, a qualsevol hora i de manera immediata, i ho podem compartir amb vosaltres, la satisfacció encara és més gran.