Plans de salut

MED-I-VET Abat Marcet

Medicina integral veterinària

És un concepte nou de servei en medicina veterinària orientat a la cura integral del gos i el gat per una única quota mensual. Aquest servei inclou tant la medicina curativa com la medicina preventiva.

Els nostres plans de salut MED-I-VET cobreixen visites generals, visites especialitzades, visites d’urgència, proves, cirurgies, hospitalització, cures intensives, a més de visites preventives programades, vacunacions i analítiques de prevenció. En el cas dels gossos inclou la prova de la leishmaniosi (malaltia del mosquit) i, en el cas dels gats, la prova de leucèmia i immunodeficiència, en els animals que surten al carrer.

 

PRE-VET Abat Marcet

Programes preventius veterinaris

Des de fa anys sabem que la millor manera de garantir la salut de les nostres mascotes és prevenint les malalties. Els que tenim animals, el que volem és poder gaudir de la seva companyia com més temps millor i amb la màxima qualitat de vida. Entenem que són un més de la família. Per aquest motiu, al nostre Hospital hem creat uns programes que eviten els problemes abans que la malaltia no tingui remei. Els programes PRE-VET són una garantia de salut per a les nostres mascotes, per una única quota mensual.

Aquests Programes inclouen: Totes les visites generals i d'urgencia, les revisions anuals o semestrals, les vacunacions bàsiques, proves preventives bàsiques, i descomptes especials en cas de visites especialitzades, proves, cirurgies o hospitalització per malaltia o accident.