Servei

La missió de l’Hospital Veterinari Abat Marcet és cuidar les relacions entre els animals i els seus propietaris a través de l’atenció veterinària personal, professional i especialitzada.

És un compromís del nostre Hospital fer tot el possible perquè els nostres clients puguin donar totes les atencions veterinàries necessàries als seus animals.

Els professionals i les persones que en gaudeixen ens estimem els animals i patim molt quan no estan bé o s’accidenten. Al nostre Hospital, quan un animal té un problema mèdic l’hem de resoldre gràcies als nostres coneixements, experiència i entrega. Però també a partir de mitjans de diagnòstic i procediments terapèutics que a vegades són cars.

Els clients de l’Hospital Veterinari Abat Marcet saben que el nostre compromís és molt gran tant amb els animals com amb les persones que hi conviuen. Per aquest motiu oferim el nostre servei de finançament, perquè cap animal es quedi sense l’atenció necessària.

Així i tot, sabem i experimentem cada dia que, més que curar les malalties, el millor és prevenir-les. Per aquest motiu, al nostre Hospital hem preparat els Plans de Salut Anuals PRE-VET orientats a la prevenció de les malalties, per una quota mensual.

Finalment, volem oferir als nostres clients el nostre millor servei. Són els Plans de Salut Anuals MED-I-VET (medicina integral veterinària) que complementen la medicina preventiva amb la cobertura de les atencions veterinàries per accident i malaltia, també per una única quota mensual. La intenció és que qualsevol persona pugui atendre les necessitats tant de prevenció de les malalties com de diagnòstic i tractament dels diferents problemes sense haver de pensar en els diners. Aquesta idea de servei, que és normal a molts països, és nova a casa nostra i la recomanem especialment per als propietaris que voldran les màximes atencions per la seva mascota en un centre com el nostre, però amb una despesa fixa i controlada.

El nostre servei es complementa, a més, amb la nostra atenció a domicili, els nostres programes de prevenció exclusius, la nostra revista Clip, el servei de perruqueria canina i felina i el pàrquing gratuït a disposició.