Vocació

Vocació

Als que ens apassionen els animals, necessitem poder ajudar-los i contribuir al seu benestar. Per aquest motiu dediquem la nostra vida a aquesta tasca que tant ens enriqueix cada dia. A més, ens sentim molt a prop de les persones que, com nosaltres, saben que la companyia d’un animal ens dóna felicitat i ens ajuda a gaudir de la vida.

Les persones que treballem a l’Hospital Veterinari Abat Marcet tenim una estimació especial pels animals i per la natura en general. Qui té un animal a casa, entén la importància que tenen les mascotes a les famílies. Aquesta passió, sense preparació i professionalitat no és suficient per solucionar els problemes mèdics, però és imprescindible per poder donar el millor d’un mateix en benefici de la seva salut.

Tenim la sort de poder treballar en un hospital que ofereix un servei complet, que permet atendre les malalties dels animals en qualsevol àrea de la medicina veterinària gràcies al treball en equip, la tecnologia i l'especialització. A més, el nostre Servei OBERT 24 HORES, que permet atendre qualsevol situació —per greu que sigui— a qualsevol hora, ens dóna una satisfacció encara més gran, i alhora ens motiva a seguir treballant de valent, de nit i de dia, pel benestar dels animals i la tranquil·litat de les persones que se'ls estimen.